ZO HAAL JE HELMOND SPORT IN HUIS!

Een biertje drinken in het SolarUnie stadion is voor nu toch echt even verleden tijd, maar er zijn andere manieren waarop je de Helmondse voetbalclub in huis kan halen. Dit is hoe wij tegenwoordig genieten van een potje voetbal, gewoon vanaf de bank.

VOETBALSTADION IN HUIS

Ging jij alleen naar het stadion voor belangrijke wedstrijden of zat je er altijd en had jij een seizoenkaart? Het kijken van een voetbalwedstrijd in een stadion heeft toch wel echt iets magisch. Samen met je medesupporters juichen voor een doelpunt onder het genot van een biertje: beter kan het niet. Toch heeft het kijken van een wedstrijd in het stadion soms ook wel eens wat nadelen, die je thuis niet tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan de prijs voor een kaartje, lange rijen voor het toilet, te weinig parkeerruimte en dure snacks. Thuis heb je hier geen last van en daarom is een wedstrijd kijken vanaf de bank in de woonkamer soms zo erg nog niet. Haal naast wat biertjes en goedkope snacks, ook het voetbalstadion in huis.

Hierbij is als eerste een groot scherm onmisbaar, het liefste eentje met een hoge resolutie. Dit hoeft niet direct een groot televisiescherm te zijn, maar dat kan ook een projector zijn. Er bestaan diverse projectoren die je overal gemakkelijk kunt plaatsen en draadloos kunt aansluiten. Dit werkt wel alleen op een witte of lichte muur. Dan is het van belang dat er een goede wifiverbinding is in huis. Een voetbalwedstrijd kijken die steeds vastloopt is zeker niet optimaal. Het derde en laatste voetbalstadionelement draait om het licht. De een vindt het prettig om een voetbalwedstrijd te kijken op klaarlichte dag en de ander vindt het fijn om een wedstrijd te kijken in het donker. Hoe dan ook, niemand wil afgeleid worden tijdens een voetbalwedstrijd. Zorg er daarom voor dat je raambekleding goed is voorbereid. Ga voor een verduisterend rolgordijn als je graag in een donker hol kijkt naar een spannende wedstrijd of ga voor vitrage gordijnen als je toch graag natuurlijk lichtinval wilt. Zorg er dan wel voor dat de zon niet direct op het scherm of in je gezicht kan schijnen. Shutters of jaloezieën kunnen dit voorkomen en tegelijkertijd toch wat licht binnenlaten.

HELMOND SPORT SFEER

Als je de basis voor een stadionsfeer in huis hebt gehaald, word het tijd om de clubsferen in huis te halen. Helmond Sport, oftewel de Kattenmeppers, kenmerkt zich door de kleuren rood en wit. Wil je de echte Helmond Sport sfeer tijdens een wedstrijd in huis halen? Support je favoriete voetbalclub door te investeren in merchandise en geniet optimaal van iedere wedstrijd. Andere vrienden met dezelfde interesse voor Helmond Sport? Nodig een vriend uit om samen een voetbalwedstrijd te kijken, dit kan natuurlijk zowel fysiek als online. Op deze manier heb je toch een beetje het gevoel alsof je met een medesupporter in het SolarUnie stadion zit!

ADO Den Haag nieuws De Graafschap nieuws FC Den Bosch nieuws FC Dordrecht nieuws FC Eindhoven nieuws FC Emmen nieuws FC Groningen nieuws
Helmond Sport nieuws Jong AZ nieuws Jong Ajax nieuws Jong PSV nieuws Jong Utrecht nieuws MVV Maastricht nieuws NAC Breda nieuws
Roda JC Kerkrade nieuws SC Cambuur nieuws TOP Oss nieuws Telstar nieuws VVV-Venlo nieuws Willem II nieuws

Helmondsportnieuws.nl

Bezoek Helmondsportnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Helmond Sport van Helmond. Blijf op de hoogte van de laatste Helmond Sport transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Helmond Sport wedstrijden.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd

  • 18+ loketkansspel.nl
  • Gokken kan verslavend zijn
  • Gokproblemen? Bel de infolijn van het Trimbos instituut om u te helpen: 0900-1995;
Helmondsportnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Helmondsportnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Helmondsportnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Helmondsportnieuws.nl 2014 - 2023. Alle rechten voorbehouden.