Helmondsportnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Helmond Sport Statistieken

Topscorers

Eerste Divisie 2024/2025
# Speler Goals
Nog geen goals gescoord.

Meeste assists

Eerste Divisie 2024/2025
# Speler Assists
Nog geen assists gemaakt.

Meeste gele kaarten

Eerste Divisie 2024/2025
# Speler Kaarten
Nog geen gele kaarten.

Laatste Uitslagen

Club Friendlies 3 2024
Resultaat
Patro Eisden 0 - 0
24 juli 2024
Helmond Sport
Westerlo 0 - 0
20 juli 2024
Helmond Sport
Gemert 0 - 2
13 juli 2024
Helmond Sport
Fortuna Sittard 5 - 2
6 juli 2024
Helmond Sport
FC Utrecht 3 - 0
21 maart 2024
Helmond Sport
Winterthur 0 - 0
6 januari 2024
Helmond Sport
Eerste Divisie 2024/2025
Resultaat

Helmond Sport

Positie 9
Plaats Helmond
Stadion SolarUnie Stadion
Opgericht 1967
Capaciteit 4.100
Coach Adrie Bogers

Helmond Sport, actief in de Eerste Divisie, heeft een opvallend seizoen achter de rug. Hun recente prestaties tonen een gemengd beeld, met zowel overwinningen als verliespartijen. Over het algemeen vertoont de club een consistent patroon in hun spel, zowel in thuis- als uitwedstrijden.

Doelpunten en verdediging

Wat betreft doelpunten, toont Helmond Sport een gemiddelde scorekracht per wedstrijd. Ze hebben dit seizoen een aantal keer de leiding genomen in wedstrijden, wat wijst op een solide aanval. Aan de andere kant, de verdediging van de club heeft een gemiddelde hoeveelheid doelpunten per wedstrijd moeten incasseren. Dit wijst op bepaalde uitdagingen in de verdedigingslinie, hoewel er recentelijk verbetering te zien is in het aantal tegendoelpunten.

Kaarten en disciplinaire acties

In het kader van discipline heeft Helmond Sport te maken gehad met zowel gele als rode kaarten. Dit is een indicatie van de intensiteit waarmee de spelers de wedstrijden ingaan, maar het benadrukt ook de noodzaak voor meer beheersing en tactiek om onnodige kaarten te vermijden.

Internationale en nationale competities

Hoewel de focus van Helmond Sport voornamelijk op de nationale competitie ligt, hebben ze ook deelgenomen aan enkele internationale en buitenlandse wedstrijden. Deze ervaringen hebben ongetwijfeld bijgedragen aan de ontwikkeling en blootstelling van de club op verschillende niveaus.

Helmond Sport heeft een seizoen vol ups en downs gehad, met duidelijke sterktes in hun aanval en ruimte voor verbetering in hun verdediging. De club blijft groeien en zich ontwikkelen, waarbij ze zowel nationale als internationale ervaringen opdoen. Dit maakt hen tot een interessante club om te volgen in de komende seizoenen.

Helmondsportnieuws.nl

Bezoek Helmondsportnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Helmond Sport van Helmond. Blijf op de hoogte van de laatste Helmond Sport transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Helmond Sport wedstrijden.

Helmondsportnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Helmondsportnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Helmondsportnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Helmondsportnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.